Kader_Logo_Groen_png
Transparantie vergroot ruimtelijk effect

Glazen elementen zijn een eyecatcher in alle interieurs of het nu gaat om een klassieke woning of modern kantoorpand. Met glas haalt u een gedurfd en uniek design element in uw interieur en zorgt u ervoor dat het licht binnenkomt tot diep in de ruimte wat een gevoel creëert van ruimtelijkheid.

Hardglas, de toepassing en montage daarvan is binnen van der Ham uitgegroeid tot een speciale tak van sport. Hoewel individuele klanten slechts een enkele keer per jaar met een dergelijke opdracht te maken krijgen, legde de glasgroothandel zich er speciaal op toe en bouwde op die manier in de loop der jaren grote ervaring op in deze discipline.

In principe is alles mogelijk: douchewanden en deuren in de particuliere woningbouw, grote winkelpuien met pendeldeuren of scheidingswanden, hardglazen deuren voor kantoorpanden, etc. Elegante, klassieke en tijdloze glazen deuren en wanden bieden een perfecte aanvulling op elke omgeving. Een frameloos glazen wand integreert naadloos met basisarchitectuur en binnenmuren van elk type, configuratie of afwerking

Wij meten zelf in en onze eigen monteurs komen plaatsen op het tijdstip dat u als opdrachtgever het beste uitkomt. Dat doen ze uiteraard op zo’n manier dat de overlast voor u als klant tot een minimum beperkt blijft.

Bij de montage van hard glas vormt beslag een vitaal onderdeel. Tenzij de klant anders wil, past van der Ham daarvoor bij voorkeur de kwalitatief hoogwaardige producten van Dorma (www.dorma.nl) toe.

 
Downloads

  • Brochure Hardglas
  •