Aanmelden lege bokken via app.

Door de explosieve groei in de renovatiesector en verduurzaming is ook de vraag naar glas enorm gestegen. Voor de levering van al dit glas zijn glasbokken nodig. Op dit moment zijn er veel glasbokken in omloop en blijven lege bokken vaak lang staan. Wij begrijpen dat het ook bij u druk is maar toch willen wij vragen om lege bokken zo spoedig mogelijk aan te melden zodat wij deze kunnen ophalen en weer kunnen inzetten voor de volgende levering. Zorgt u er a.u.b. voor dat de bokken leeg en bereikbaar zijn.

Om het voor u als klant makkelijker te maken om lege bokken aan te melden heeft van der Ham een bokken app waar u de bokken kunt leegmelden. Door een app te sturen naar nummer 06-51787486 kunt u direct uw bokken leegmelden. Onze medewerker zal dan het afhalen zo snel mogelijk opnemen in de planning. U kunt de bokken ook aanmelden via de link in het snelmenu op onze website.

Op deze manier hopen wij de omloopsnelheid van de bokken te verhogen en een bijdrage te kunnen leveren aan het verkorten van de levertijden.