Oplopende levertijden en prijswijzigingen

Vanwege de tekorten rondom de floatglas aanvoer bij de isolatieglasfabrikanten zal in de komende tijd de productie op willekeurige momenten stil komen te vallen. Dit houdt concreet voor ons en ook voor u in dat we de opgegeven leverdata niet kunnen garanderen. Elke leverdatum dient vanaf nu dan ook gezien te worden als indicatief. Wij zullen op onze beurt ons uiterste best doen om u als altijd keurig op tijd te blijven bezorgen maar u moet er rekening mee houden dat leveringen langer kunnen uitblijven dat verwacht.
Wat betreft de prijzen verwachten wij niet dat aan de stijging van kosten en prijzen van glasproducten een einde is gekomen. Diverse fabrikanten voeren momenteel al prijsverhogingen door. Deze zijn ingegeven door een dringend tekort aan grondstoffen op de wereldmarkt waardoor ook de kosten stijgen.
Het ziet er dan ook naar uit dat wij binnen afzienbare tijd genoodzaakt zullen zijn een verhoging te moeten doorvoeren. Zodra hier meer over bekent is zullen wij u daar zo snel mogelijke nader over informeren. Wij willen u adviseren om voorzichtig om te gaan met prijsopgaves voor producten die u mogelijk pas over enkele weken/maanden zult bestellen. Voor de meest actuele prijzen adviseren wij u daarom voortijdig contact met ons op te nemen.

Mochten er vragen zijn naar aanleiding van bovenstaande dan staat het u vrij om contact met ons op te nemen, wij staan u graag te woord.

Team Van der Ham