Maatregelen Coronavirus

Het coronavirus verspreidt zich door Nederland en heeft flinke impact op het openbare leven.

Natuurlijk doen wij er alles aan om de leveringen zo goed mogelijk te blijven uitvoeren en u te adviseren op gebied van glastoepassingen! Door alle maatregelen vanuit de overheid en het advies van het RIVM, neemt Van der Ham extra preventieve maatregelen om de veiligheid van onze klanten, bezoekers en medewerkers zo goed mogelijk te waarborgen.

 Klanten die verkouden zijn, hoesten of niezen en koorts hebben vragen wij niet naar onze afhaalbalie te komen.
 Als u glas komt ophalen wilt u dan vooraf bellen zodat wij alles klaar kunnen zetten. Wij vragen u om buiten te wachten, zodra uw bestelling klaar staat zullen wij u hiervan op de hoogte brengen.
 In geval van grotere afmetingen waarbij hijshulp noodzakelijk is vragen wij u zoveel mogelijk in de cabine te blijven.
 De productieruimte is alleen toegankelijk voor medewerkers.
 Onze medewerkers zullen op gepaste afstand van de klanten blijven. Dat is niet uit onbeleefdheid, maar om het risico voor zowel klant als medewerker zo klein mogelijk te houden.
 Indien er contant afgerekend dient te worden kan dit uitsluitend via PIN-betaling. Cash geld nemen wij momenteel niet aan.

De zaken gaan gewoon door en uiteraard is onze verkoop binnendienst per mail en telefonisch bereikbaar voor al uw vragen. We hebben onze buitendienst gevraagd voorlopig alle klantbezoeken zoveel mogelijk uit te stellen. Heeft u een reclamatie te melden dan kunt u deze per mail doorgeven voorzien van duidelijke foto’s, de locatie van de ruit en adres- en contactgegevens. Indien een beoordeling op locatie noodzakelijk is zullen wij hiervoor een afspraak maken.

Het transport zal op aangepaste wijze doorgaan en onze chauffeurs zijn op de hoogte gebracht over de richtlijnen. Zij zullen het contact bij levering beperken en een gepaste afstand houden. Daarom zullen zij indien een handtekening vereist is, in overleg met de klant, zelf tekenen.

Natuurlijk geven de bovenstaande maatregelen geen garantie voor een virusvrije werkvloer. Wel hopen wij hiermee de impact van het coronavirus op onze medewerkers en klanten te beperken. De gezondheid en veiligheid van iedereen staat voorop dus pas goed op uzelf en elkaar.

Wij hopen op uw begrip in deze aparte tijden.