Maatregelen bezorgen

Geachte relatie,

De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en klanten staat voorop en daarom houden we bij Van der Ham glasgroothandel de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwgezet in de gaten. We treffen uiteraard maatregelen waar dat nuttig en nodig is en volgen daarbij de algemene richtlijnen en aanwijzingen van het RIVM en andere autoriteiten.

 
Deze maatregelen zijn helaas ook van invloed op de werkwijze en prestaties die u van Van der Ham glasgroothandel gewend bent.

 
Het bezorgen van het glas vraagt in deze moeilijke omstandigheden om een aangepast beleid. Zolang dat veilig en gezond kan, blijven we op verantwoorde wijze bezorgen. Volgens het RIVM is het risico van besmetting via zendingen heel klein. Zij geven aan dat er geen bewijs is dat mensen door het aanraken van de geleverde producten besmet zijn geraakt en raden in het algemeen aan om regelmatig uw handen te wassen.
We volgen de RIVM-richtlijnen en nemen hygiënemaatregelen om verdere verspreiding van het virus te voorkomen. We zorgen er voor dat onze medewerkers weten wat ze moeten doen om gezond te blijven en zo hygiënisch mogelijk te werken.

 
Voor de leveringen heeft dit de volgende consequenties:

 • Onze chauffeurs houden ten aller tijden 1½ meter afstand en vermijden fysiek contact.
 • De levering wordt buiten het pand neergezet waarna u zelf het glas binnen kunt zetten.
 • Onze chauffeurs zullen indien een handtekening vereist is, in overleg met de klant, zelf de afleverbon aftekenen.
 • Afleverbonnen ontvangt u digitaal per mail.
 •  
  Onze productie en expeditie werken op dit moment met aangepaste veiligheidsregels. Hierdoor bestaat de kans dat er vertraging ontstaat in de leveringen. Wij vragen hiervoor uw begrip en zullen er alles aan doen om uw orders op tijd uit te leveren. Voor onze verkoopbinnendienst geld dat ze gewoon bereikbaar zijn tussen 8.00 en 17.00 voor al uw vragen en opmerkingen.

   
  Natuurlijk geven de bovenstaande maatregelen geen garantie voor een virusvrije werkvloer. Wel hopen wij hiermee de impact van het coronavirus op onze medewerkers en klanten te beperken.
  De gezondheid en veiligheid van iedereen staat voorop dus pas goed op uzelf en elkaar.

   
  Wij hopen op uw begrip in deze aparte tijden.
  Team Van der Ham