Energietoeslag / Uiterste besteldatum kerstvakantie

Geachte relatie,

Hierbij informeren wij u over de hoogte van de Energietoeslag (ET) die wij in de maand november separaat aan u zullen doorbelasten. Op alle orders die wij ontvangen in de periode van 1 november tot 1 december zullen wij een Energietoeslag in rekening brengen van € 0,255 /kg. Deze Energietoeslag zal separaat op de opdrachtbevestiging vermeld worden. Wanneer er vooraf een offerte is aangevraagd wordt de energietoeslag geactualiseerd op het moment dat u de opdrachtbevestiging ontvangt.

Deze toeslag wordt gebaseerd op de gemiddelde maandelijkse aardgasprijs volgens de tabel van de Nederlandse TTF. Elke laatste dag van de maand zullen wij u informeren over de Energietoeslag voor de volgende periode. De energietoeslag wordt berekend over de minimaal te berekenen m². Dit is in het geval van isolatieglas 0,65 m².

Vanwege de kerstvakantie gelden onderstaande uiterste besteldata:

– De levertijd van isolatieglas loopt op dit moment op tot 5 weken, Isolatieglas besteld voor maandag 21 november kan onder voorbehoud nog voor de vakantie bezorgd worden op de route of afgehaald worden.
– Voor snij- en slijpwerk geldt vrijdag 16 december als laatste besteldag.
– Voor CNC werk geldt vrijdag 9 december als laatste besteldag.
– Spoed is op dit moment niet mogelijk.

Zaterdag 24 december t/m zondag 8 januari zijn wij gesloten. U kunt in deze periode een bericht achterlaten via het contactformulier op onze website of via info@hamglas.nl. Vanaf 9 januari zullen wij dan contact met u opnemen.

Al deze data zijn onder voorbehoud en in overleg.

Mocht bovenstaande vragen oproepen dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Met vriendelijke groet,
TEAM VAN DER HAM GLASGROOTHANDEL