Onze service

Iedere bestelling wordt met de grootste zorgvuldigheid ter hand genomen door een verkoopteam dat alle administratieve disciplines tot in de puntjes beheerst, maar ook kan bogen op jarenlange ervaring op de werkvloer. Alle orders worden meteen op de dag van binnenkomst verwerkt en omgevormd tot productieopdrachten voor de eigen werkplaats of tot bestellingen voor externe leveranciers. Op die manier blijft de goederenstroom vanuit de werkplaats of magazijn naar de klanten steeds goed gecoördineerd.

Dankzij de korte lijnen en snelle communicatie, zowel intern als extern, weet Van der Ham Glasgroothandel de klanten steeds adequaat te bedienen. Ook het feit dat iedere kantoormedewerker eerst ervaring opdeed op de werkvloer en daardoor over een goede technische kennis beschikt, levert daar zeker een bijdrage aan. Ze weten zich perfect in te leven in de situatie van de klant en zijn eventuele problematiek op de bouw. De medewerkers worden steeds bijgeschoold zodat ze steeds op de hoogte zijn van de laatst geldende normen in het Bouwbesluit en NEN-normeringen.

De werkplaats wordt bemand door gemotiveerde en grotendeels in eigen huis opgeleide vakmensen die ouderwets vakmanschap en moderne technologie laten samenvloeien. Ze bedienen de meest moderne, computergestuurde machines, maar leveren ook nog steeds traditioneel vakwerk door uit de hand te snijden of slijpen. Het machinepark is dermate up-to-date en uitgebreid dat zelfs de grootste piekbelasting geen enkel probleem vormt. Opleveringstermijnen komen daardoor niet in het geding. Dankzij het overgedimensioneerde machinepark kan Van der Ham klanten die in tijdnood zitten steeds flexibel tegemoet treden.

 

 
Ook over het logistieke traject hoeft de klant zich geen zorgen te maken. In tegenstelling tot de meeste andere glasbedrijven beschikt Van der Ham Glasgroothandel over een eigen wagenpark van drie vrachtauto’s met kraan en resteel. De transporten worden gratis uitgevoerd. Daarnaast wordt op afspraak kraanassistentie verleend bij het plaatsen van grote ruiten. Ook voor het huren van zuigers bij dergelijke projecten is Van der Ham het juiste adres.