Levertijden onder druk

Geachte relatie,

De aanhoudende drukte en het feit dat ten gevolge van de crisis de productiecapaciteit van isolatieglas is gekrompen en de vraag de laatste maanden explosief is toegenomen heeft dit er toe geleid dat alle iso-fabrikanten hun totale capaciteit tot op het bot toe hebben benut.

De fabrikanten doen op dit moment wat ze kunnen en produceren 24/7 maar er kan gewoon niet nog meer uitgeperst worden. Wij moeten daar als afnemers ernstig rekening mee houden.

De levertijden kunnen dus niet langer gegarandeerd worden zoals u dat van ons altijd gewend bent geweest. Dat spijt ons enorm maar hier valt even niets tegen te doen. Houd dus vooral rekening met een paar extra dagen in uw planningen. Met name speciale samenstellingen zoals bijvoorbeeld gelaagd glas en roedes vragen meer tijd dan normaal het geval is.

Houdt u er ook rekening mee dat de spoedservice zoals u van ons gewend bent, momenteel niet met zekerheid te garanderen is.

We hopen dat we op korte termijn meer duidelijkheid kunnen verschaffen en dat wij u weer de levertijden kunnen garanderen zoals u die van ons gewend bent.

Tevens lopen de fabrikanten ook aan tegen voortdurend productieverlies doordat de glasbokken niet tijdig retour komen. We verzoeken iedereen dan ook vriendelijk om deze zo spoedig mogelijk leeg te melden bij ons. Zo kunnen we verdere productiestagnatie door een gebrek aan bokken voorkomen.

Indien u toelichting wenst neem dan gerust even contact met ons op, wij staan u graag te woord,

Met vriendelijke groet,

VAN DER HAM GLASGROOTHANDEL B.V.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *